3D Online Counter Strike Online Oyunu - Online kullanıcılarla unity 3d oyun kalitesinde kaliteli bir savaş oyunu oynuyorsunuz. devamı...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3d oyunlar dan bir kaç tane ipucu:
Özer Özgül
Birkaç ipucu:
1- W+Shift tuşu ile koşabilirsiniz.
2- Eğer düşman çatıdaysa ona görünmeden koşarak sizde çatıya çıkıp düşmanı arkadan kolayca öldürebilirsiniz.
3- 1-bıçak 2-silah 3-bomba tuşları ile bunları elinize alabilirsiniz (bomba satın alınız).
Abdullah Meydan
Arkadaşlar size pipeline deki tünnelle ilgili bir şey sölicem
1-options'dan third person'a geçin
2-sonra tünnele gidin orda duvarlan varya ona yaslanın ama hiç kimse göremicek maviyseniz yeşillerin tarafa hiç gözükmiceksiniz yeşilseniz mavilerin tarafa hiç gözükmicenniz
3-en önemli aşama duvarda third personla dikkatli bir şekille adamın sağından gösterildiği için sağ duvarlardan birine geçip gizlice third person modundan izleyin biri gelincede öldürün yardımcı olabildiysem sevinirim ben bu taktikle 20 kişiden fazla kişi öldürüyom
Bora
Oyun nasıl oynanır?
1- WASD tuşları ile hareket edilir
2- Shift tuşu + w tuşu = hızlı koşma
3- Sağ tık nişan sol tık ateş atme
4- C eğilme
5- B silah satın alma yeri
6- İlk başta swat veya militaya tıklayın hangisi azsa ona girilir
7- Tab veya esc skor öğrenme yeri ve ayarları değiştirme yeri
8- 1 ile bıçak 2 ile silah 3 ilebombanız varsa bombayı elinize alırsınız
9- En çok militalıların saklanma yeri vardır
10- Swat iskelet milita insandır
11- Yardım ettiysem ne mutlu bana
Hamza Bayraktepe
Arkadaşlar ilk önce size bir harita seçip orda usta olmanızı tavsiye ederim.Şimdi ipucularına geçiceğim.
1-) Eğer warehouse bölümündeyseniz tüfeği alıp 2200 dolara kutuların arasında dolaşmanızı öneririm.
2-) Kafaya nişan almaya çalışın ve sakın tüfekle çatıya çıkmayın.
3-) Bıçakla saldıranlara karşı hemen dar bir alana koşun ve ateş edin.
Online conuter strike oyunu diğer ipuçları için 3doyunlar.net oyun sayfasını kontrol edin.
3Doyunlar.net: Türkiye'nin en iyi 3D oyun sitesi.
cs 1.6 geldi bu oyunun havası söndü
Şüphe genellikle faydasız bir ıstıraptır