mesajı silme tuşu olsa iyi olurdu yaptığımız hatalar silinemiyor yani başka yerlere yanlış konu açtığımızda silinmiyor silinse iyi olurdu
mesajı silme tuşu olsa iyi olurdu yaptığımız hatalar silinemiyor yani başka yerlere yanlış konu açtığımızda silinmiyor silinse iyi olurdu
Konu keneleralemi tarafından (07-10-2010 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir.
Bencede Umut Haklı.
>>>>!--[B][u][R][a][K]--!<<<< .ჩ.Ц.Я.Λ.Κ.
Kolera - Fil Styla
arkadaşlar silme tusu var ama konu silmeyi bilmiyom mesajı silme tusu var..mesajı deiştirde var hatanızı düzeltebilirsiniz yazdıgınız mesajın altında alıntı filan yazıyor oralarda var bende hata yapmıştım 1 konuya 2 kere aynı mesaj yazmıştım ole sildim... sorunuz olursa mesaj atın...
'Gitmeye de bilirim. Gitmeyi de bilirim...'
'Nsl Değdi Ellerin Onun Ellerine ?GiT! Bir Daha Dönme Geri,İstemem Bundan BöyLe Ellerini..Git...''
Git..Bir daha Dönme Geri,İstemem Bundan Gayri Ellerini ! Git Yollar Snn olsun Yıllar bnm BıRaK BeNi !!!
Konuyu yada mesajı aşağıda resimde gösterdiğim butona tıklayarak moderatöre bildirin. Bildirirken konunun taşınmasını yada silinmesini istiyorsanız belirtin.
![]()
3Doyunlar.net: Türkiye'nin en iyi 3D oyun sitesi.
adminim teşekürler yardımınız için
'Gitmeye de bilirim. Gitmeyi de bilirim...'
'Nsl Değdi Ellerin Onun Ellerine ?GiT! Bir Daha Dönme Geri,İstemem Bundan BöyLe Ellerini..Git...''
Git..Bir daha Dönme Geri,İstemem Bundan Gayri Ellerini ! Git Yollar Snn olsun Yıllar bnm BıRaK BeNi !!!
? Kısa bir konu...
?
teşekkürler eren abi
bnce onun yerine mesajı gönderdikten sonra yalnış yaptığını anlayınca mesajı düzenlemek içinbi tuş olsa daha iyi olur bnce