Arkadaşlar Bilgisayarımın Fişini Takıyorum Başlatıyorum Ekran Gelmiyor Kasa fln çalışıyor Bilgisayarın Ekranı Bekleme Modundaki Gibi Duruyor Nedeni Sizce Ne ? Yardımlarınızı Bekliyorum BulanaVericem...
Arkadaşlar Bilgisayarımın Fişini Takıyorum Başlatıyorum Ekran Gelmiyor Kasa fln çalışıyor Bilgisayarın Ekranı Bekleme Modundaki Gibi Duruyor Nedeni Sizce Ne ? Yardımlarınızı Bekliyorum BulanaVericem...
>>>>!--[B][u][R][a][K]--!<<<< .ჩ.Ц.Я.Λ.Κ.
Kolera - Fil Styla
Sinyal yok ( No Signal ) vs. şeklindemi açılıyor monitör?
Ekran kartında DVI, VGA, HDMI gibi çıkışlar varsa diğer girişleri kullanarak denemen gerekir.
3Doyunlar.net: Türkiye'nin en iyi 3D oyun sitesi.
No Signal Demiyor Hani Bekleme Modu Olur Ya Onun Gibi Ekran Simsiyah Kasa Fln Çalışıyor Ekran Gelmiyor.DVI, VGA, HDMI Çıkışları Mevcut.4 Tane Ekran Kartı Takma Yeri Var.
Kolera - Fil Styla
Şuan hangi bağlantı var?
Diğer bağlantı kablolarını dene, farklı monitör ile deneme şansın varsa monitör dene.
3Doyunlar.net: Türkiye'nin en iyi 3D oyun sitesi.
Farklı Bir Monitörle Deneme Şansım Sanırım Yok. Dediğiniz Gibi Değiştirdim Artık Çalışıyor arada Yapıyor Değiştirince Oluyor DVI'da Bağlantı.
Kolera - Fil Styla
Senın Arkadakı Giriş Kablosu Bozuk Onu Degıstır Duzelır bız degıstırdık duzeldı
arkadaşım ram i çıkar pc yi aç öterse kapa. ötmesse ramden kaynaklı bi sorun var.
anakartına bi baktır büyük ihtimal anakart yandı. 80-120 arası bi fiyatı var.
SEVİYORUM ÇOK
bendede olmuştu buu sorun ama benim 2 yıl garanti oldugu icin yaptırdım oldu... ekran kartın cökmüş olabilir...
'Gitmeye de bilirim. Gitmeyi de bilirim...'
'Nsl Değdi Ellerin Onun Ellerine ?GiT! Bir Daha Dönme Geri,İstemem Bundan BöyLe Ellerini..Git...''
Git..Bir daha Dönme Geri,İstemem Bundan Gayri Ellerini ! Git Yollar Snn olsun Yıllar bnm BıRaK BeNi !!!
ekran karanlıkken bilgisayarı açma tuşuna bidaha bas belki işe yarar