Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: 3D Call of Duty - Black Ops

3Dministrator Admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3D Call of Duty - Black Ops

Popüler savaş oyunu Call of Duty'nin Black Ops adlı yeni sürümü, üç boyutlu olarak da piyasaya sürülen ilk video oyunu olacak.

Video oyunseverlerin merakla beklediği haber geldi. Video oyunlarda da kullanılması kaçınılmaz olan 3D teknolojisinin ilk örneği Call of Duty serisinden çıkacak.

Milyonlarca kişinin oynadığı Call of Duty serisinin yedinci oyunu Blacks Ops, 3 boyutlu olarak raflarda yerini almaya hazırlanıyor. Çıkış tarihiyse 9 Kasım olarak açıklandı.

Oyunun 3 boyutlu versiyonu Xbox 360, PlayStation3 ve PC’lerle uyumlu formatlarda piyasaya sürülecek. Oyunun içeriği aynı. Ancak 3 boyutlu yeni versiyon oyunseverlere farklı bir deneyim vaadediyor.

Firma sözcüleri, grafikler 3 boyutlu olduğu için oyundaki her unsurun 'tamamen gerçekmiş gibi' hissedileceği iddiasında; "Ateş ederken yahut koridorda yürürken gerçekten oyunun içinde olduğunuzu düşüneceksiniz" diyorlar. (NTV)

Attached Images Attached Images
    3Doyunlar.net: Türkiye'nin en iyi 3D oyun sitesi.

Senior Member IslamOsmanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul, Türkiye, Dünya, Güneş Sistemi, Samanyolu Galaksisi, Evren
    Güzel... İyi olmuş.
    ?

Senior Member qwert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkiler ben bu oyunun 1.sini 4.sünü modern warfare 2 yi bitirdim ama şimdi 2.sini arıyorum

3Dministrator Admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sinema ve televizyon sektöründen sonra video oyunlar da üçüncü boyuta geçiyor. İkinci Dünya Savaşı'nın kanlı günlerini sanal alemde yaşatan Call of Duty'nin yeni sürümü, üç boyutlu olarak da piyasaya çıkıyor

3Doyunlar.net: Türkiye'nin en iyi 3D oyun sitesi.