Toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Sıcak Tekerlek

Senior Member IslamOsmanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul, Türkiye, Dünya, Güneş Sistemi, Samanyolu Galaksisi, Evren

Sıcak Tekerlek

Sıcak Tekerlek

Açıklama ve Nasıl Oynanır?

Oyun giriş; PLAY NOW diyoruz, ardından NEXT diyoruz, ardından araba seçiyoruz, seçtikten sonra PLAY diyoruz ve oyun başlıyor.

Oyun kontrol tuşları; klavye yön tuşları ile aracımızı kullanıyoruz. Geri tuş ile firen yapabiliyoruz.

Oyun bilgi; yoldaki beton kutular hariç bütün parçalara çarpabilir, bu çarptığımız eşyalar bize puan kazandırıyor. Bize verilen süre içerisinde hedef noktaya giderek bize doğru gelen arabaya hızla çarpmamız gerekiyor.

Oyun hakkında farklı bilgileriniz varsa yorum (ipucu) olarak ekleyebilirsiniz. 3doyunlar.net oyun açıklamasına eklenecektir.

İyi oyunlar.

3Doyunlar.net

Oyunu oynamak için:
    Scak Tekerlek Oyunu - 3D Araba Oyunlar Oyna

ÖNEMLİ NOT

"Oyun açılmıyor", ben oynamıyorum ilgim de az ama biri dedi bunu. Ben bi sorayım dedim. Oyun açılıyor ama garip şeyler çıkıyor. Şimdi daha iyi anlarsınız;
    Scak Tekerlek Oyunu - 3D Araba Oyunlar Oyna
    ?

Senior Member IslamOsmanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul, Türkiye, Dünya, Güneş Sistemi, Samanyolu Galaksisi, Evren
    Yorumculardan ipuçları (3);

Barış; Sevgili 3D arkadaşlar puanımızı nasıl kazanıyoruz biliyormusunuz? Orada ki eşyaları devirerek ewt aynen öle bizde tersini yapıyorduk bide goruyormusunuz. Taşları kırmak içinde lutfen nitroya basarak kırınız yoksa kırılmıyorlar o yuzden bu oyunda nitro var.
    --------------------------------------------------------------------------------

Mert Deniz Yıldırım; Sevgili 3D arkadaşlar puanımızı nasıl kazanıyoruz biliyormusunuz? Orada ki eşyaları devirerek ewt aynen öle bizde tersini yapıyorduk bide goruyormusunuz. Taşları kırmak içinde lutfen nitroya basarak kırınız yoksa kırılmıyorlar o yuzden bu oyunda nitro var.
    --------------------------------------------------------------------------------

Berkehan Sarı; Boşluk ile nitro yapıyoruz

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alıntı 3d Oyunlar!
    ?